U Chrome napokon stiže tamni način rada?

Probno izdanje zasad još ima nekoliko računarskih bugova, ali čini se kako se tamni način proteže na cijelo korisničko sučelje.

Tamni način rada možda napokon stiže u Googleov operativni sistem Chrome. Uočen je, naime, u eksperimentalnom izdanju Canary.

Prije nego što počnete igrati se s Canaryjem podsjetit ćemo vas kako je riječ o izdanju Chromea koje služi za testiranje novih značajki prije no što će biti puštene u službena izdanja.

Dostupno je samo na Chromebookovima na kojima je uključen poseban način rada namijenjen razvojnim programerima i može biti nestabilno.

Ako ipak želite vidjeti o čemu se radi trebate instalirati kanal Canary. Nakon što ste to učinili otvorite Chrome i u adresnu traku unesite chrome://flags/#enable-force-dark i chrome://flags/#enable-webui-dark-mode.

Probno izdanje zasad još ima nekoliko računarskih bugova, ali čini se kako se tamni način proteže na cijelo korisničko sučelje, piše Verge.

Tokom zadnjih nekoliko mjeseci Google je uveo tamni način rada u Gmail, Calendar, Fit i svoju aplikaciju za mobitele. Operativni sistemi Android i iOS počeli su podržavati taj način rada tokom prošle godine.

Izvor: Profimedia 

Pin It on Pinterest