Потписани уговори са седам приправника

Проф. др Радосалав Гајанин, ректор Универзитета у Бањој Луци, 10. октобра 2018. године у просторијама Ректората, потписао је уговоре о обављању приправничког стажа са седам приправника, који ће приправнички стаж обавити на Универзитету.

Ректор Гајанин, каже да ће приправници имати прилику да се упознају са системом рада Универзитета и његових организационих јединица.

”Тражили смо одређени број приправника који је неопходан, а сходно потребама Ректората и организационих јединица, односно факултета”, казао је ректор и навео да ће приправници на овај начин имати прилику да стекну практична искуства из своје стурке.

Наташа Сукара – Ђурица, каже да јој обављање приправничког на Универзитету у Бањој Луци, представља личну сатисфакцију, али и обавезу да још озбиљније и одговорније приступи радним задацима.

”Приправнички представља и прилику да наставим учити, проширим теоретска знања из своје струке у пракси, како бих стекла услове за заснивање сталног радног односа”, каже Наташа Сукара-Ђурица, која је дипломирала на Еконмском факултету Универзитета у Бањој Луци, а приправнички стаж ће обављати у Сектору материјално-финансијских послова УНИБЛ.

Потписивању уговора присуствовали су и проф. др Горан Латиновић, проректор за научно-истраживачки рад и развој и проф. др Биљана Антуновић, проректор за међународну и међууниверзитетску сарадњу Универзитета у Бањој Луци.

Pin It on Pinterest

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com